o firmie

Nasza firma powstała w 2000 roku w Łodzi, a zajmuje się przetwórstwem śledzia solonego a’la matjas, śledzia marynowanego oraz produkcją sałatek śledziowych.

Nasze wyroby wyróżniamy przez stosowanie tylko naturalnych składników i przypraw.
    
Niedawno przenieśliśmy się do nowego budynku, spełniającego wszelkie wymogi unijne i sanitarne. 
Staraliśmy się stworzyć miejsce przyjazne dla naszych pracowników. Firmę wyposażyliśmy w nowoczesne maszyny i urządzenia ułatwiające pracę.

Nasze wyroby dostarczamy własnym transportem przez 5 dni w tygodniu. Odbiorcami są hurtownie, głównie w rejonie Mazowsza i Śląska. Jednak ciągle poszerzamy obszar dostaw. 
Jesteśmy firmą  dbającą o jakość naszych wyrobów i satysfakcję klientów. 
                                 
Zapraszamy do współpracy!